Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

Η απάτη του τεχνητού διχασμού μας σε Αριστερούς και Δεξιούς


Αδέρφια, μην παρασύρεστε στον εθνικό διχασμό, που φέρνει ο τεχνητός άξονας "Αριστεράς-Δεξιάς"!
Στην πραγματικότητα δεν υπάρχει!
Είναι οι όψεις του ίδιου νομίσματος, και το έχουμε βιώσει ποικιλοτρόπως τόσα χρόνια!
Προβάλλουν προς τα έξω μια δήθεν πόλωση, για να μας φανατίσουν και να μας διχάσουν, και οι ίδιοι τα έχουν κάνει "πλακάκια", είτε εναλλασσόμενοι στην κυβέρνηση με βαλβίδα ασφαλείας την αριστερά, για να εκτονώνεται η οργή του λαού ανώδυνα για το Σύστημα, είτε συγκυβερνώντες σε μια "οικουμενική" συνομωσία εναντίον του λαού, με τσόντα, πότε την ακροδεξιά και πότε την αριστερά!
Πάντα όμως, εξυπηρετώντας αντιλαϊκά και αντεθνικά συμφέροντα!
Αλίμονο σε όποιον δεν το κατάλαβε ακόμα!
Η πόλωση "Αριστεράς-Δεξιάς" είναι ένα εφεύρημα του Κοινοβουλευτισμού, για να μας κρατάει διχασμένους και παροπλισμένους!
Η μόνη διάκριση που πρέπει να γίνεται, είναι στο ποιοί επιθυμούν το συμφέρον του συνόλου του ελληνικού λαού, και ποιοί εξυπηρετούν συγκεκριμένα σκοτεινά συμφέροντα (ντόπια και ξένα)!
Δυστυχώς, αυτή η χώρα κι αυτός ο λαός, έχει προδοθεί πολλές φορές από εκπροσώπους όλων των κομματικών και δήθεν ιδεολογικών αποχρώσεων!
Διατηρείστε τις διαφορετικές σας ιδεολογικές αντιλήψεις και προσεγγίσεις! Είναι θεμιτές και χρήσιμες!
Θα μας χρειαστούν για να ξαναχτίσουμε την αληθινή Δημοκρατία στην Ελλάδα, όταν έρθει εκείνη η Άγια Ώρα, που θέλω να πιστεύω πως δεν αργεί!
Μην ξεγελιέστε όμως, και στρέφετε τα όπλα ο ένας ενάντια στον άλλο, επειδή έχει διαφορετική άποψη για το πως θα επιτύχουμε την ευημερία του λαού μας!
Δεν είναι οι πραγματικοί εχθροί μας αυτοί που προτείνουν κάποιο διαφορετικό από τον δικό μας δρόμο προς την ευημερία.
Εχθροί μας είναι αυτοί που φράζουν κάθε δρόμο προς την ευημερία του λαού μας και μας ξεπουλάνε στα ξένα συμφέροντα και στα ντόπια παραμάγαζά τους!
Αυτοί είναι ο μοναδικός μας εχθρός! Προσέξτε γιατί φοράνε προβιές όλων των "ιδεολογικών" χρωμάτων: μαύρες, γαλάζιες, πράσινες, ροζ, κόκκινες!
Αυτούς ξεμπροστιάστε και αυτούς πολεμήστε, έστω και συγκυριακά ενωμένοι!
Αν απαλλαγούμε απ' όλους αυτούς τους προδότες, τότε όλες οι ιδεολογικές μας προτάσεις θα βρούνε τον τρόπο σύνθεσής τους, μέσα στα πλαίσια της πραγματικής Δημοκρατίας, που οφείλουμε στην ιστορία μας, αλλά και στα παιδιά μας να χτίσουμε!
Ενωθείτε όλοι ενάντια στο σαράκι που κατατρώει τα σπλάχνα της πατρίδας μας και του λαού μας!
Νυν υπέρ πάντων αγών!