Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

Ένα κακόγουστο ανεκδοτάκι!




Ήταν μια φορά ένας Αμερικάνος, ένας Άγγλος, ένας Γάλλος, ένας Γερμανός, κι ένας που χρωστούσε σε όλο τον κόσμο!
χαχαχαχα!!!!!
Μαντέψατε ποιός;;;;;;
........

Είμαι σίγουρος, -ακόμα κι αν δεν το παραδεχτείτε ευθέως- ότι το μυαλό σας πήγε στον Έλληνα!
Αυτή, όμως ακριβώς, είναι η ζημιά που μας έχει κάνει η άθλια προπαγάνδα με την οποία λουζόμαστε καθημερινά από το ξενόδουλο πολιτικό μας σύστημα, μέσω των ΜΜΕ ευθέως, αλλά και του εκπαιδευτικού μας συστήματος, εμμέσως πλην αποτελεσματικώς!
Ακόμα κι εμείς οι ίδιοι, ενοχικά, παραδεχόμαστε ότι χρωστάμε σε όλους αυτούς τους βαρβάρους! Και τη λέξη βάρβαρος δε τη χρησιμοποιώ υβριστικά, αλλά για να τους περιγράψω έτσι ακριβώς όπως είναι, αν τους ξεγυμνώσεις από τα πλούτη και τις ιδέες που καπηλεύονται από τους άλλους!
Όχι, αγαπητοί μου φίλοι, δεν είναι ο Έλληνας αυτός που χρωστάει σε όλο τον κόσμο!
Σε όλο τον κόσμο χρώστάει ο Γερμανός, για τις θηριωδίες και τα εγκλήματα που έκανε σε όλη την ανθρωπότητα, και που και πάλι, με οικονομικά όπλα αυτή τη φορά, επιχειρεί να ξανακάνει!
Επίσης σε όλον τον κόσμο χρωστάνε οι άγγλοι, οι γάλλοι, οι αμερικάνοι, οι ρώσοι και όσοι άλλοι ακόμα, στήριξαν την δική τους επίπλαστη ευημερία, στην καταλήστευση του πλούτου των λαών την Αφρικής, της Ασίας, της Λατινικής Αμερικής, αλλά και της ίδιας της Ευρώπης!
Αυτοί χρωστάνε, και χρωστάνε πολλά!
Τόσα, που ούτε κι αν ξεπουληθούν ολόκληροι, δεν ξεχρεώνουν!
Οι Έλληνες είναι από τους λαούς που πρόσφεραν στην ανθρωπότητα, πολύ περισσότερα από όσα έλαβαν από αυτήν!
Και προσέξτε, λέω πρόσφεραν, όχι δάνεισαν, γιατί οι πραγματικοί στο ήθος και το έθος Έλληνες, δεν ζητάνε ανταλλάγματα για τα ευργετήματα που προσφέρουν στην ανθρωπότητα. Οι Έλληνες πάντα ήταν κιμπάρηδες, εραστές της ζωής, και την ευημερία τους δεν την κρατούσαν μονάχα για τον εαυτό τους!
Ποτέ δε ζήτησαν και δε ζητούν "πνευματικά δικαιώματα" για την προσφορά τους!
Αυτά είναι δόλιες επινοήσεις των στείρων και ιδεοκάπηλων εγκεφάλων των βαρβάρων, που θέλουν να αυτοονομάζονται "πολιτισμένοι", συγχέοντας την (κλεμμένη κι αυτή) τεχνολογική εξέλιξη, με την πολύ πιο εξευγενισμένη και σημαντική έννοια της πολιτισμικής ολοκλήρωσης!
Το ελληνικό ισοζύγιο προσφοράς και οφειλής λοιπόν, είναι σε ασύγκριτα μεγάλο βαθμό πλεονασματικό, κι αυτό ας το κατανοήσουμε πρώτα απ' όλα εμείς οι ίδιοι, αν θέλουμε να διεκδικήσουμε την τιμή, την αναγνώριση και τον σεβασμό που μας αξίζει!