Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018

 ΦΩΝΗ ΒΟΩΝΤΟΣ ΕΝ ΤΗ ΕΡΗΜΩ


Εν έτη 2018, είναι αδιανόητο να επικρατούν, και ουσιαστικά να κουμαντάρουν τον κόσμο, θρησκείες αρνησίζωες, μισάνθρωπες, που τάχα ευαγγελίζονται την "αγάπη", αλλά καλλιεργούν το μίσος, τη μισαλλοδοξία, ωθούν τους πιστούς τους στον φανατισμό και στα εγκλήματα!

Είναι αδιανότητο  μετά από τόσους αιώνες φιλοσοφικής σκέψης, να αφήνονται να δρουν ελεύθερα θρησκείες που έχουν παντοκρατορικές τάσεις, θέλουν να εξαπλωθούν σε όλον τον κόσμο, να πολτοποιήσουν όλες τις ιδιαιτερότητες των λαών, να σβήσουν τις εθνικές παραδόσεις τους, και να τις ομογενοποιήσουν στα δικά τους πιστεύω και αντιλήψεις. Γι αυτό τον χυδαίο και εφιαλτικό σκοπό, εδώ και αιώνες συγκεντρώνουν υπέρογκο πλούτο, δημιουργούν πανίσχυρες πολιτικές επιρροές, και στρατολογούν πειθήνια ποίμνια λοβοτομημένων πιστών, που είναι έτοιμοι να κάνουν ότι τους προστάξουν οι ποιμενάρχες τους!

Προετοιμάζουν δηλαδή μια οικουμενική πνευματική δικτατορία, που θα την διευθύνουν συγκεκριμένα αρρωστημένα κέντρα πνευματικης εξουσίας, που θα πνίγουν όποια ελεύθερη σκέψη δεν εξυπηρετεί τα συμφέροντά τους...

Έχετε αντιληφθεί σε τι εφιάλτη ζούμε;;;


Για μένα, η λύση είναι η διαφύλαξη της ιδιαιτερότητας του κάθε έθνους, ενάντια στον πολιτισμικό αχταρμά που θέλουν να ετοιμάσουν!

Η ομορφιά του κόσμου μας εδράζεται στη διαφορετικότητα της κουλτούρας, των παραδόσεων, των θρησκευτικών πεποιθήσεων, του τρόπου ζωής που έχει ο κάθε λαός ανάλογα με τις γεωφυσικές συνθήκες του τόπου του και την ιστορία του. Αν δεν διαφυλάξουμε αυτή τη διαφορετικότητα, τότε όλοι θα γίνουμε ένας άνοστος χυλός, εύκολα ελέγξιμος από τους μοχθηρούς εξουσιαστές.

Όμως αυτή η όμορφη διαφορετικότητα δεν διασφαλίζεται ούτε με την υπερπροβαλλόμενη "πολυπολιτισμικότητα", ούτε με την παντοκρατορία των δύο επεκτατικών θρησκειών του πανμουσουλμανισμού και πανχριστιανισμού!

Η λεγόμενη "πολυπολιτισμικότητα" που προωθεί το σύστημα, αναγκάζει διαφορετικές κουλτούρες και εθνικές ομάδες ανθρώπων, να ζουν  στον ίδιο χώρο, γεγονός που αναπόφευκτα θα τους οδηγήσει σε αντιπαλότητα και τελικά σε συγκρούσεις! Δηλαδή στην ουσία η περίφημη "πολυπολιτισμικότητα" δε συμφιλιώνει, αλλά διχάζει τους λαούς!!! 

Το δε σενάριο επικράτησης μίας από τις προαναφερόμενες θρησκείες ( ή η δημιουργία ενός δίπολου, όπου ο κόσμος θα είναι χωρισμένος μόνο σε χριστιανούς και μουσουλμάνους), είναι ακόμα πιο εφιαλτικό!

Τι προτείνω; Επιστροφή του κάθε λαού στην Εθνική του θρησκεία που είναι συνδεδεμένη με τις εθνικές παραδόσεις του και την εθνική ιδιοσυγκρασία του!

Φαίνεται δύσκολο με την έκταση που έχουν λάβει οι δύο εξουσιαστικές θρησκείες, αλλά διαπιστώνω ότι γίνεται κατανοητό τα τελαιταία χρόνια, από ολοένα και περισσότερους ανθρώπους, υπό το βάρος των φρικιαστικών γεγονότων που συμβαίνουν γύρω μας... Είδωμεν...

Νικόλαος Παντελίδης