Σάββατο 16 Απριλίου 2016

Το μεγαλύτερο λεσβιακό show που είδαμε ποτέ!

 

Πολύ ωραίο το παγκόσμιο τηλεοπτικό σόου, που έστησε το παπαδαριό στη Λέσβο!
Μέχρι και κλήρωση δώρων είχε για τους δύσμοιρους πρόσφυγες! Όπως σε όλες τις αναλόγου επιπέδου πρωινάδικες, μεσημεριανάδικες ή ξενυχτάδικες εκπομπές, κληρώνονται δωροσυσκευές, τριήμερα διακοπών σε χλιδάτα ξενοδοχεία και σέτ καλλυντικών για την περιποίηση του σώματος, έτσι και στο διαχριστιανικό "σόου Αγάπης" της Λέσβου, 12 υπερτυχεροί πρόσφυγες που κληρώθηκαν, κέρδισαν από μία παροχή ασύλου από το Βατικανό, all inclusive, συμπεριλαμβανομένης και της αεροπορικής μεταφοράς με το χλιδάτο jet του Πάπα!
Το μεγαλύτερο δώρο που δόθηκε ποτέ σε τέτοιου είδους εκπομπή!
Η δε τηλεθέαση έσπασε κάθε προηγούμενο!
Εκατοντάδες τηλεοπτικά συνεργεία ήρθαν να μεταδώσουν σε όλο τον κόσμο πόσο "φιλεύσπλαχνοι" και "ψυχοπονιάρηδες" είναι ο ζάμπλουτος και πανίσχυρος Ποντίφικας, και οι ουκ ευκαταφρόνητοι ομόλογοί του δισεκατομμυριούχοι, ο Οικουμενικός Πατριάρχης και ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος άμα λάχει να 'ούμ', (που θα έλεγε κι ο Χάρρυ Κλυνν)!
Χαιρέτησαν με χαμόγελα τους πολεμοκαμμένους πρόσφυγες... Πέταξαν, με περισσή υποκρισία, στεφάνια στο Αιγαίο για όσους πνίγηκαν, νταχτάρισαν στον αέρα μωρά προσφυγόπουλα, (που κάνει και καλό εφέ στην τηλεόραση), χάιδεψαν κεφάλια, σήκωσαν μπουκάλια με νερό που έπεσαν από τα χέρια δυστυχισμένων μανάδων, έψαλαν τζάμπα ύμνους και διάβασαν ανέξοδες ευχές στον Πανάγαθο!
Ο Πάπας μάλιστα είπε και "Ευχαριστώ την Ελλάδα" στα ελληνικά, που μου θύμισε εκείνο το "Καλό Κουράγιο" του Όλι Ρεν, όταν αποφάσισε η Τρόικα να μας "σώσει"...
Να δείτε που μετά από τέτοιο αβαντάρισμα, θα πάρουμε και το Νόμπελ Ειρήνης, και θα καμαρώνουμε σαν γύφτικα σκεπάρνια...
Και βέβαια, όπως γίνεται πάντα μετά από κάθε τηλεοπτικό σόου, οι προβολείς σβήνουν, οι κάμερες φεύγουν και οι δύστυχοι πρόσφυγες, αλλά και οι ντόπιοι κάτοικοι του νησιού και της χώρας, θα συνεχίσουν να δυστυχούν, να πνίγονται στις σαπόβαρκες των δουλεμπόρων και να παλεύουν καθημερινά για μια άθλια επιβίωση, ενώ το παπαδαριό θα ζει μέσα στη χλιδή, την ισχύ και τον πλούτο...
Πόση ξετσιπωσιά και υποκρισία πια;;;