Τρίτη, 8 Νοεμβρίου 2011

Κατοχική Κυβέρνηση Συνενοχής


O όποιος κατοχικός πρωθυπουργός αναλάβει τη διακυβέρνηση της Ελλάδας -ελέω των ντόπιων συνεργατών των κατοχικών δυνάμεων-, δεν έχει ως στόχο να σώσει την Ελλάδα, αλλά να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα αυτών των κατοχικών δυνάμεων. Τα συμφέροντα αυτά, είναι βεβαίως, αντίθετα από τα συμφέροντα της Ελλάδας!
Είναι ανόητος όποιος πιστεύει ότι οι Γερμανοί και οι Γάλλοι επιθυμούν να ανακάμψει η Ελλάδα, να α...ποκτήσει αυτόνομη ανάπτυξη, παραγωγική αυτάρκεια και υγιή οικονομικά, ώστε να μη χρειάζεται πια να μας δανείζουν με τοκογλυφικά επιτόκια και να κονομάνε τα έντερά τους, να μη χρειάζεται να αγοράζουμε εκβιαστικά τα πανάκριβα και συχνά κακής ποιότητας (βλέπε υποβρύχια που γέρνουν) όπλα τους, να μη χρειάζεται να κάνουμε εισαγωγές προϊόντων από αυτούς, αφού πλέον θα έχουμε τη δική μας υγιή παραγωγή, να μην μπορούν πλέον με μίζες και συμφωνίες κάτω από το τραπέζι να παίρνουν κοψοχρονιάς εργολαβίες και την εθνική μας περιουσία! Θα ήταν σα να έβαζαν τα χεράκια τους κι έβγαζαν τα ματάκια τους!
Επομένως, τα μέτρα που μας επιβάλλουν οι κατοχικές δυνάμεις με την δουλική συμφωνία των ντόπιων συνεργατών τους, έχουν ως στόχο όχι την ανάκαμψη, αλλά την διαιώνιση της υποτέλειας της Ελλάδας και τη συνεχή εξάρτήσή της από την εκάστοτε δόση δανείου, την οποία, ως πρεζόνια, θα παρακαλάμε να μας τη δώσουν, προκειμένου να επιβιώσουμε κακήν κακώς ως την επόμενη δόση, όπου θα επαναλαμβάνεται ο ίδιος εκβιασμός!
Γι αυτό και η χρήση του όρου ΠΡΟΔΟΤΕΣ δεν είναι υπερβολική, για να χαρακτηρίσει όλους αυτούς που δημιούργησαν, συναινούν, δέχονται παθητικά ή ψευτοαντιτίθενται χλιαρά, σέ όλη αυτή την συντονισμένη προσπάθεια αποδόμησης της Ελλάδας και εξόντωσης του λαού της!

Δεν υπάρχουν σχόλια: